Op de kavelkaart bekijkt u de ligging van de woningen

In een landelijke setting worden 10 ruime kavels met 8 vrijstaande woningen en 1 twee onder één kapwoning aangeboden. Het project kent in de basis drie woningtypes: de hoofdwoning, de erfwoning en de boerderijwoning.

Het plan ligt in het buitengebied van Nuenen en wanneer u de woning verlaat staat u in no-time in de prachtig groene omgeving. Het plan wordt omsloten door de Kapperdoesweg aan de oostzijde, de straat Boord en Dubbestraat aan de noordzijde en tuincentrum Coppelmans aan de zuidzijde. Aan de westzijde sluit het plan aan op een groot groen gazon.

De ruime kavels variëren van ca. 470 m² tot maarliefst 1060 m². De vrijstaande hoofwoningen staan aan de straat Boord en de boerderijwoning (twee-onder-één kap) staat in het verlengde daarvan, aan de Dubbestraat. Op het erf, gesitueerd achter de hoofdwoningen en de boerderijwoning, staan de erfwoningen.

Door een kavel te selecteren op de online kavelkaart wordt u rechtstreeks naar het betreffende woningtype geleid waar u alle belangrijke kenmerken van de bouwnummers kunt bekijken.

Kies een perceel