DE VERKOOP- & TOEWIJZINGSPROCEDURE

Op vrijdag 20 oktober 2023 start de inschrijfperiode voor de 10 landelijke woningen in Boord. Op dat moment zijn de definitieve prijzen bekend en kunt u uw voorkeuren doorgeven via het inschrijfformulier.

Het exclusieve verkoopboek ligt 20 oktober voor u klaar

Komt u graag in het bezit van een exclusief verkoopboek? Dan kunt u vanaf vrijdag 20 oktober om 12.00 uur telefonisch contact opnemen met Van Santvoort Makelaars voor het inplannen van een afspraak om deze af te halen samen met de prijslijst en het inschrijfformulier. Tijdens de afspraak zal de makelaar een korte toelichting geven over de woningen, het proces en het inschrijfformulier. Tevens kunnen er ook vragen gesteld worden. Dit kan zowel bij kantoor Eindhoven (Torenallee 65) als kantoor Nuenen (Berg 2).

Van Santvoort Makelaars
Kantoor Eindhoven: Torenallee 65
Kantoor Nuenen: Berg 2
Tel: 040 – 269 25 30

Wilt u zich inschrijven voor een woning?

Nadat u bij de makelaar bent geweest kunt u uw voorkeuren kenbaar maken via het inschrijfformulier wat u via de makelaar heeft ontvangen. Na dat de verkoop is gestart is het formulier tevens te downloaden via de projectwebsite. Wanneer u het inschrijfformulier heeft ingevuld verstuurt u deze naar: nieuwbouw@eindhoven.vansantvoort.nl

Inschrijftermijn sluit op maandag 30 oktober, 9.00 uur

Alle inschrijfformulieren die vóór de sluitingsdatum zijn ingeleverd, zullen worden behandeld en beoordeeld. Na de inschrijftermijn worden de woningen toegewezen. Uiterlijk vrijdag 3 november krijgt u hierover bericht.

De toewijzing

Er wordt niet gekeken wie als eerste inschrijft, maar naar de kandidaat die het meest concreet is. We proberen zoveel mogelijk de 1e voorkeur toe te delen en streven daarbij naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de bouwnummers. Als er voor een bepaald bouwnummer meerdere kandidaten hun voorkeur hebben aangegeven, vindt de toewijzing plaats aan de meest concrete kandidaten. Er zal dus ook gekeken worden in hoeverre u bekend bent met uw financiële situatie en mogelijkheden (dit kunt u aangeven op het inschrijfformulier of kenbaar maken bij de makelaar). Immers, hoe sneller de woningen verkocht zijn, hoe eerder we kunnen starten met de bouw.

Verkoopgesprek

Bent u toegewezen voor een woning? Dan wordt u uitgenodigd voor een verkoopgesprek bij projectontwikkelaar Rezidenz Development. Tijdens dit gesprek krijgt u de gelegenheid om uw vragen te stellen over de verkoopinformatie en de woningen. De ontwikkelaar zal tijdens dit gesprek zoveel mogelijk vragen beantwoorden, uw wensen bespreken en het vervolg van het kopersproces toelichten.

Reservelijst

Mochten we u onverhoopt niet een woning kunnen toewijzen, dan krijgt u ook hierover zo spoedig mogelijk bericht van de makelaar. U wordt in dat geval automatisch op de reservelijst genoteerd. Komt later een woning van uw voorkeur alsnog vrij, dan krijgt u zo snel mogelijk een bericht van de makelaar.

Heeft u nog vragen?

Wij vertrouwen erop dat deze informatie voor u voldoende duidelijkheid geeft over de verkoopprocedure. Echter, mocht u nog vragen hebben over de verkoopprocedure, dan kunt u contact opnemen via de contactpagina. Bij interesse zien we met belangstelling je inschrijving tegemoet.