Uw huis compleet en luxe afgewerkt

Voor de woningen in Boord gaan we voor kwaliteit. Dat geldt niet alleen voor de buitenzijde, maar minstens zo belangrijk is de afwerking aan de binnenzijde. Om die reden passen we een hoog afwerkingsniveau toe. Voor de keuken, het sanitair & kranen, de tegels en de wijze waar op de wanden zijn afgewerkt gaan we een stap verder dan de standaard.

De keuken als kloppend hart van uw woning

Voor de keukenopstelling zijn de aansluitingen in de basis voorzien en de aankoopprijs van de woning is inclusief een keukencheque ter waarde van € 25.000. Hiervoor heeft u een luxe greeploze, SieMatic-eilandkeuken voorzien van hoogwaardige Siemens-apparatuur. Wilt u meer te weten komen over de keuken?

Sanitair en tegels van hoge kwaliteit

De badkamers en toiletten worden in de basis fraai en compleet afgewerkt. Voor het sanitair en de kranen is gekozen voor kwaliteitsmerken van Villeroy & Boch en Hansgrohe AXOR. Het zorgvuldig voor de woning gekozen sanitair, kranen en tegels kan uiteraard op uw woonwensen worden afgestemd. De adviseurs van de showrooms staan dan ook voor u klaar om alles volledig naar uw wensen aan te passen. Meer info over het sanitair, kranen en tegels vindt u op de downloadpagina.

Is het u al opgavellen dat..

In de technische omschrijving vindt u alles over de afwerking van de woning. Naast de genoemde keuken, sanitair en tegels ervaart u de kwaliteit bijvoorbeeld in:

  • strak gestucte wanden en plafonds;
  • een volwaardig programma aan elektrische aansluitpunten met inbouwspots in diverse ruimtes;
  • extra pv-panelen dan in de basis noodzakelijk;
  • een volledig geïsoleerde buitenberging / garage met een verdiepingsvloer voor extra opslagruimte.

Meer weten over de afwerking van de woning en de technische gegevens? U leest alles in de technische omschrijving bij de downloads.